2011. szeptember 23., péntek

Fonott virágtartó 3 kis cserépnek keskeny helyre - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható hármas elosztású fonott virágtartó. A három kis cseréptartó rész belül nylon borítású.   Ablakpárkányra, polcra ideális, ahol kevés a hely a nagyobb cserépnek.
 
Mérete: 30 cm hosszú x 12 cm széles x 9 cm magas. A belehelyezhető cserép max. 7 cm átmérőjű és 7-8 cm magas lehet
 
Állapota: egy-két helyen lepattogzott a fonott vesszőkről a külső réteg, de ez nem feltűnő. Szép állapotban van, szobába, ablakpárkányra tehető. A belső nylon borítás egy kicsit koszos-poros, de ez kívülről egyáltalán nem látszik.
 
Súlya csomagolás nélkül: 130 gr
 
A postaköltség becsült összeg, pontos árat csak csomagolás után tudok mondani.
 
 
Szállítás és fizetés módja
Szállítási alapdíj
Személyes átvétel (Pécsett)
Nincs díj megadva
 
 
Ajánlott levélként előre utalás után
420 Ft
 
 
 
A termékkel kapcsolatban minden kérdésre nagyon szívesen válaszolok.
 
Kérem a nyertes licitálót, hogy a termék leütése után 2 napon belül legyen kedves, jelentkezzen emailben!
 
Ha valaki több dolgot szeretne vásárolni, kérem, jelezze, akkor természetesen - egy ésszerű időkereten belül- megvárom a többi aukció lejártát. Ebben az esetben egyben postázom a termékeket, hogy olcsóbb legyen a postaköltség.
 
A vételárat kérem 5 napon belül átutalni. Ha valaki esetleg csak később tud fizetni, kérem, legyen szíves ezt a termék adatlapján a kérdések között előre egyeztetni velem!
 
Csak előre utalás után és csak ajánlottan postázok, hetente kétszer, a pénz megérkezése utáni 1-4 napon belül. Általában a vevő kérésére és felelősségére sem postázok simán, mert ha esetleg eltűnik a levél, nem tudom igazolni, hogy feladtam a terméket, és szeretném elkerülni az ilyen helyzetekből adódó semleges értékelést. Kérek minden licitálót, hogy ezt legyen kedves figyelembe venni! Ha valaki feltétlenül ragaszkodik a sima postázáshoz, akkor a feladáskor számlát kérek a vevő nevére, amivel igazolni tudom a levél feladását.
 
Ha a nyertes licitáló a leütést követő 5 napon belül nem jelentkezik, akkor negatív értékelés mellett újra meghirdetem a terméket.
 
Személyes átvétel Pécsett lehetséges, a belvárosban és környékén, esetleg uránvárosban. Ha a kérdések között előre jelzi valaki, akkor esetleg más városrészek is szóba jöhetnek az átadásnál, ez azonban külön egyeztetést igényel.
 
A törékeny tárgyakat a vevő kérésére postázhatom „ Törékeny” jelzéssel is, Időgarantált csomagként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő áron (2011-ben 1. 960 FT).
Érdemes szétnézni a többi termékem között is (a felhasználó nevem alatt, a Teszveszen Az eladó összes aukciójának megtekintése / a Vaterán Az eladó további termékei gombra kattintva), mert folyamatosan töltök fel újakat.
 
Ha tetszenek a termékeim, a Vaterán a Termékfigyelő, a Teszveszen a Feliratkozás az eladó aukcióira funkcióra kattintva folyamatosan nyomon követhetőek a termékeim és az új feltöltéseim.
 
Jó licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-07 21:00
. Fonott virágtartó 3 kis cserépnek keskeny helyre - Jelenlegi ára: 1 000 Ft