2011. december 26., hétfő

Koleszterin szabályozó Étkezés helyettesítő - Jelenlegi ára: 14 500 Ft

Koleszterinszint szabályozás és az erek védelme. Speciális zab β -glukánt és egyedi „ Czeizel formulát” (folsav és B-vitaminok összetett kombinációja) tartalmaz.
A készítmény β -glukán hatóanyagának koleszterin csökkentő hatását az Európai Élelmiszer Biztonsági Bizottság  (EFSA) elismerte.
Az EFSA kiemeli az oldható β -glukán fizikai tulajdonságainak jelentőségét:
a serum koleszterinszint csökkenése 30 nap fogyasztás után 15% (HDL-LDL arány javulása)
diétás rosttartalma 44%, ebből 22% β -glukán
hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez, probiotikus hatásokkal
mérsékli a vércukor és az inzulin szintjét
támogatja a testsúly kontrollt 
fehérje, folsav, E-, B1-, B2-, B6-vitamin és ásványi anyagok (Na, Mg, Ca, K, Fe, Zn) forrása
A termék megalkotásában partnerünkDr. Czeizel Endre, a bionX Tudományos Tanácsadó Testületének tagja. A magas koleszterin- és homociszteinszint a szív- és érrendszeri betegségek egyik fő kockázati tényezője. Kialakulhat nem megfelelő táplálkozás, mozgásszegény életmód következményeként, valamint genetikai tényezők hatására is.   A β eta-chol összetevői révén természetes megoldást nyújt, és kedvező hatással van a  koleszterin- és a homociszteinszint csökkentésére, a szív- és érrendszer egészségére.
 
Magyarországon évente kb. 70. 000 ember hal meg szív- és érrendszeri betegségben. Pusztán a homocisztein méregtelenítés révén a halálozást kb. 20%-kal csökkenteni lehetne.  
A homocisztein egy aminosav, amelynek magas szintje a vérben a szív- és érrendszeri betegségek (szívinfarktus, agyvérzés, érelmeszesedés, trombózis) kockázatának emelkedését okozza. A homocisztein emberi táplálékban nem fordul elő, az csak a szervezetünkben zajló anyagcsere átmeneti terméke. Genetikailag a magyar emberek 11%-ánál a homocisztein méregtelenítést irányító génpár rosszul működik, míg 45%-ánál az egyik gén jól, a másik hibásan működik,   ezért a szervezet rosszul méregtelenít. Megfelelő tápanyagok kellő időben és mennyiségben történő bevitelével el lehet kerülni, ill. enyhíteni lehet a hibás gének működésének nem kívánatos következményeit - ez az eufenika nevű tudományág legfontosabb tétele.
"A homociszteinszint 25%-os csökkenése 11-16 százalékkal mérsékli a szívinfarktus, 19-24 százalékkal az agyi érkatasztrófák (stroke) és 25 százalékkal a mélyvénás trombózis kockázatát. A homocisztein magas szintje a „ Czeizel formulával”  (folsav, B2, B6, B12 vitamin speciális arányban) az esetek döntő többségében eredményesen és igazoltan csökkenthető - ezáltal a kockázatok is csökkennek, és nő a túlélés esélye. "
                                                      
                                                         Dr. Czeizel Endre
 OÉTI notifikáció: megtörtént
Szénhidrát: 9, 9 g/adag
Energiatartalom: 80 Kcal/adag
A bionX messzire tekintő, innovációban gondolkodó vállalat, amely maga fejleszti és gyártja saját, klinikailag tesztelt hatóanyagokból álló, igazolt hatású fúziós funkcionális élelmiszereit minden korosztály számára. Ezek a termékek magyar és külföldi kutatók bevonásával, Magyarországon készülő, tervezett hatású készítmények, amelyek ötvözik az évszázadok óta bevált természetes anyagok szelídségét a legújabb tudományos kutatások eredményeivel.
A bionX termékeiben figyelemreméltó innovatív megoldások (tudományos eredmények, legújabb technológiák, magas minőségű alapanyagok) kerültek felhasználásra, hogy a legjobbat nyújthassák fogyasztóik számára a hosszú és egészséges élethez.  Meglévő termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, és már a közeljövőben új, egyedi készítményeket vezetünk be.
 A bionX új, izgalmas lehetőségekkel kecsegtető innovációk megvalósításában  és meglévők továbbfejlesztésében vesz majd részt, és megjelenik az étrend-kiegészítők, funkcionális élelmiszerek és egészséget javító, fiatalságot megőrző szolgáltatások nemzetközi piacán.  
 
Étkezés helyettesítő is egyben.
Fogyasztása: például tiszta vízben, gyümölcslében elkeverni, meginni, nagyon jól laktat napi 1 étkezést is ki lehet vele váltani, így anyagilag már akár spórolunk is, mert ugye kb.  500Ft.
Rendelhető mennyiségek: 30, 60, 90 adag
1 doboz: 30 adag az 630g



Jelenlegi ára: 14 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 23:15
. Koleszterin szabályozó Étkezés helyettesítő - Jelenlegi ára: 14 500 Ft